Dag allemaal. Ik tref het deze opname beter als de vorige keer. Ik lig op een tweepersoonskamer en heb hele rustige medepatienten getroffen die niet benauwd zijn, snurken of op andere manieren luidruchtig me uit de slaap houden. Ik krijg daardoor zelf ook veel meer rust. Hoewel. Ik ben de afgelopen nachten nog wel een keer of drie even wakker geweest van de buikpijn. Even bellen, een extra pijnstiller en na een klein half uurtje zakt de pijn wel weer, waarna ik vlot weer in slaap val. Ook is het op de afdeling opmerkelijk rustig en heeft de verpleging alle tijd. Ik word ook ook extra verwend op last van de dieetiste vanwege mijn gewichtverlies (ruim 25 kilo). Extra tussendoortjes zoals blokjes kaas, M&M's of pinda's. Het hapt wel lekker weg.

hechtingen (agrafen) verwijderenDe medici hebben nu ook verteld dat de bloedtoevoer naar de darmen door diezelfde gedeeltelijke verstopping van de leverslagader verstoord is. Die bloedtoevoer maakt ook van die slagader gebruik. Dat verklaart ook de scherpe buikpijn. Als middel hiertegen heb ik weer dezelfde bloedverdunner (Innohep) als die ik het afgelopen half jaar na mijn longtrombose heb gebruikt. Daarmee moet die stolling vanzelf overgaan en de pijn dus ook. Inmiddels ben ik vanmorgen ook verlost van mijn infuus en zijn de 40 metalen hechtingen (agrafen) uit mijn buik gewipt (afbeelding). Daarna lekker even gedouched en ik lig nu lekker fris op bed deze blog te maken.

Als het een beetje meezit mag ik morgen weer naar huis. Vandaag komt nog iemand aan bed voor pijnbestrijding. Er is sprake van dat mijn pijn dan met morfinepleisters bestreden gaat worden. Er is dan geen reden meer om me hier nog langer te houden. Thuis best!

Zover deze blog. Morgen meer.....

.

Reacties  

0 #6 Herman van Dragt 18-08-2011 08:43
Hallo Piet,

Ik wist natuurlijk wel dat je al een tijdje uit de running was. Maar sinds ik op intranet je verhaal volg ben ik onder de indruk van wat je allemaal mee moet maken en (ondanks al die ellende) je positieve insteek en zo hier en daar je gevoel voor humor.

Heel veel sterkte en succes!!

Herman
Citeer
0 #5 Bennie van Benthem 18-08-2011 08:06
Hoi adjudant Verkeer.

Ik ben niet zo van de bloggere. Ik ben nog ouwerwets van de e-mail. Stap toch maar even over de drempel. Piet ik wens je van harte beterschap. Potdomme man, was dat even schrikken die eerdere berichten over jou.
Een beetje een stip krijgen ze er toch niet onder hé.
Gr. Bennie,
Citeer
0 #4 Gerrit v.d.Zouwen 17-08-2011 19:12
Hallo Pieter,
Wat moet jij toch veel meemaken, maar we hopen dat je ook dit weer te boven komt en daarvoor kracht krijgt.
Dus beterschap !
Groeten van tante Clary en van mij.
Oom Gerrit van der Zouwen.
Citeer
0 #3 Piet vd Zouwen 17-08-2011 13:44
He grote naamgenootneef,

Gorinchem is ook weer bijgelezen. Wat een toestanden maken jullie mee zeg. In ieder geval het allerbeste vanaf hier.

Piet
Citeer
0 #2 Janny 17-08-2011 11:26
Hoi Piet

Inderdaad Oost-West, thuis best. En in Annelies, inmiddels een halve verpleegster, heb ik alle vertrouwen.
Beterschap en geniet van alle lekkere hapjes, de rust en de verzorging.

groetjes ook voor Annelies
Citeer
0 #1 Marijke Aalbersberg 17-08-2011 09:50
Hallo Piet

Via mijn vriendin(colleg a van Annelies) hoorde ik van je ziekte en de blog die je daarvan bijhoudt. na het lezen hiervan kan ik alleen maar zeggen dat ik de grootste bewondering heb voor de manier waarop je/jullie met alle tegenslagen omgaan. Gelukkig zijn de laatste berichten wat positiever. Ik hoop dat je herstel zich thuis voortzet en dat je lekker mag genieten van je kleinzoon. (waar blijft de tijd)
We hebben zelf inmiddels zelf een kleinzoon van 3 en een kleindochter van 4 maanden, dus we weten wat een rijkdom dat is. Nogmaals heel veel beterschap. Groet Marijke Aalbersberg-Haa kmann
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen